Categorie archief: Algemeen

Hoe word ik rijk?

Hoe wordt ik rijk? Is een vraag die veel mensen zich stellen. Om te weten hoe je rijk kunt worden is het soms ook belangrijk om in te zien hoe je vooral niet rijk kunt worden. Je krijgt op deze manier verschillende inzichten en gaat inzien wat er nodig is om op korte termijn geld te gaan verdienen en hopelijk rijk te worden.

Lees verder

Geld verdienen forum

Geld verdienen forum. Zoek je een geld verdienen forum? Dan zit je hier op de juiste plaats. Ik wil binnen dit artikel de bezoekers van deze website de gelegenheid geven om informatie met elkaar uit te wisselen. Je kunt op deze manier te weten komen hoe andere mensen geld proberen te verdienen via het internet en welke rol jij hier precies in kan gaan spelen.

Geld verdienen kan op heel veel verschillende manieren. We hebben het binnen dit artikel echter niet over geld verdienen via een baan, maar over geld verdienen als ondernemer. In heel veel opzichten is dit verschillend van het verdienen van geld via een baan en dat is dan ook een onderwerp dat in dit artikel verder zal worden uitgelicht.

Lees verder

Zwart bijverdienen: Illegaal loont niet

Zwart bijverdienen? In dit artikel laat ik zien waarom het in de meeste gevallen niet verstandig is om zwart bij te verdienen. Je kunt ten eerste in grote problemen komen met de Belastingdienst en moet continue waakzaam zijn wat niet prettig zal voelen.

Zwart bijverdienen is heel aantrekkelijk. Je kunt in het begin vaak veel en makkelijk geld verdienen. Helaas kom je er al snel achter dat zwart bijverdienen niet altijd gemakkelijk is. Wil je een huis kopen met zwart geld of een auto? Dan kom je al snel in de problemen en merk je dat zwart bijverdienen niet alleen illegaal is, maar ook helemaal niet gemakkelijk is.

Lees verder

Passief inkomen: Elke maand geld zonder iets te doen

Wil je passief inkomen verdienen? Dan zit je bij dit artikel op de juiste plaats. Graag laat ik via dit artikel zien hoe het mogelijk is om een passief inkomen te gaan verdienen. Wanneer je een passief inkomen verdient, kun je geld verdienen zonder dat je daadwerkelijk aan het werk bent.

Natuurlijk is het niet zo dat je helemaal niets hoeft te doen wanneer je passief inkomen wilt gaan verdienen. Het is belangrijk een bedrijf op te zetten waarin dit ook daadwerkelijk mogelijk is. In dit artikel gaat het over het starten van een website waardoor je instaat bent om passief inkomen te gaan verdienen.

Lees verder

Zwart geld verdienen: Dit mag niet!

Zwart geld verdienen, wat is dat nu precies? Zwart geld verdienen is een manier van geld verdienen die wettelijk gezien niet in de haak is. Je kunt zwart geld verdienen zelf misschien goed vinden, je kunt gestraft worden en moet dus voortdurend oplettend zijn. In dit artikel laat ik zien dat het soms aantrekkelijk kan zijn om zwart geld te verdienen, terwijl het uiteindelijk juist geld en tijd blijkt te kosten.

Lees verder

Geld verdienen met enquetes lukt bijna nooit

Geld verdienen met enquetes? Het beantwoorden van vragen kan je helaas minder geld opleveren dan de meeste mensen denken. Ontdek hier waarom je nooit met geld verdienen met enquetes moet beginnen, omdat het meestal gewoon teveel tijd kost en te weinig geld oplevert.

Websites proberen via het internet bezoekers te lokken om enquetes in te vullen. Helaas denken deze websites vaak alleen aan zichzelf en laten jou veel werk doen voor een heel lage uitbetaling. Je ontvang soms maar tien of vijftien cent voor het invullen van een vrij lange enquete waar je wel een minuut of tien mee bezig kunt zijn.

Lees verder

Makkelijk verdient: Makkelijk geld verdienen bestaat niet!

Makkelijk verdient zeggen ze dan! Wanneer je makkelijk geld wilt verdienen, kom je meestal bij de grootste onzin terecht via het internet. In dit artikel proberen we eens in kaart te brengen hoe je echt makkelijk verdient en welke onzin er allemaal op het internet te vinden is.

Zoek via Google op termijn als ‘snel geld verdienen’ of ‘makkelijk verdienen’ en je komt direct al op veel onzin websites terecht waarmee het niet of onmogelijk gaat worden om geld te verdienen. Iets is makkelijk verdient als je er weinig tijd aan hoeft te besteden en wanneer je vooraf eigenlijk al de garantie hebt dat iets gaat werken.

Lees verder

Enquete invullen en geld verdienen? Het werkt niet!

Wil je geld verdienen door een enquête in te vullen? Dan zit je bij dit artikel op de juiste plaats. In dit artikel laat ik zien hoe het mogelijk is om geld te verdienen via het internet door het invullen van enquêtes.

Enquêtes zijn uitstekende manieren om geld te verdienen via het internet. Bedrijven hebben behoefte aan informatie en willen meer van hun mogelijke klanten en klanten weten. Bedrijven hebben er geld voor over om dit met een enquête beantwoord te krijgen. Lijkt het je leuk om dergelijke enquêtes in te vullen? Dan zal je zien dat het je heel gemakkelijk afgaat en het zelfs verslavend kan zijn. Helaas wordt het invullen van enquêtes vaak heel slecht betaald. Er moet veel werk verzet worden voor je uiteindelijk goed betaald gaat worden.

Lees verder

Multi level marketing: Een complete uitleg

Multi level marketing is een manier van geld verdienen waarbij met gebruik maakt van een bestaand systeem met vast vergoedingen. Wanneer je binnen multi level marketing opereert heb je te maken met een bepaalde structuur waarin je gewoonlijk onderaan de hiërarchie zal starten.

In het begin zal het niet gemakkelijk zijn om geld te verdienen met multi level marketing. Je moet wennen aan het systeem en hebt niet in de gaten hoe er geld verdient kan worden. Men zal je echter overtuigen van de mogelijkheid om geld te verdienen met multi level marketing waardoor de kans groot is dat je gemotiveerd blijft.

Lees verder